Kadrovima oduševio sve: Reditelju meča Crna Gora - BiH sinoć na poluvremenu nije bilo dosadno

Meč se igrao u Podgorici

Kadrovima oduševio sve: Reditelju meča Crna Gora - BiH sinoć na poluvremenu nije bilo dosadno

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je doživjela težak poraz na gostovanju kod Crne Gore.

Zmajevi su u sedmok kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo poraženi od Crne Gore sa 88:69 i ostali su bez šansi da se na kraju plasiraju na Mundobasket.

Bh. selekcija je doživjela neočekivano težak poraz u ovom meču iako se u naš tim vratio i Jusuf Nurkić. No, igra naše ekipe izgledala je jako loše i jasno je da je pred njima još mnogo posla kako bi na Eurobasketu izbjegli ovakve poraze.

Crna Gora je od samog početka diktirala tempo igre, a nakon prvog poluvremena domaća selekcija je već imala 15 poena prednosti koje nije ispuštala do kraja utakmice.

U centru pažnje sinoćnjeg meča našao se i reditelj ove utakmice čiji kadrovi su oduševili mnoge dok su čekali početak drugog poluvremena.

Dok su gledaoci čekali početak drugog poluvremena meča Crna Gora - BiH reditelj ovog prenosa im je omogućio da uživaju u lijepim kadrovima, a u ovom slučaju video govori zaista više od hiljadu riječi.

Što se tiče naše reprezentacije već u subotu očekuje nas novi meč kvalifikacija za Mundobasket kada će nam u Skenderiji gostovati selekcija Francuske.

Treba istaći da je Francuska sinoć pred svojim navijačima deklasirala selekciju Češke i slavila sa 96:60.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Podsjećamo, prve tri selekcije iz grupe idu u narednu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a naša reprezentacija je nažalost izgubila sinoćnjim porazom šanse da bude na nekoj od prve tri pozicije u grupi.

No, sigurno je da se naša ekipa već sada lagano mislima okreće ka nastupu na Eurobasketu koji nas očekuje početkom septembra u njemačkom Kolnu.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Crnogorko, Crnogorko najlepša djevojko da sam biro,da sam šćeo nikad ne bi ljepšu sreo!
8 0
King_Kenny
...reditelj izgleda voli mladu piletinu...
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi