Kakanj pregazio Gradinu
Košarkaši Kaknja sigurnom su partijom u svojoj dvorani bez šanse ostavili goste iz Srebrenika.

Kakanjci u odičnoj formi

Kakanj pregazio Gradinu

Košarkaši Kaknja nastavili su sa sjajnim igrama u ovogodišnjem izdanju košarkaške Premijer lige Bosne i Hercegovine. Večeras su na svom parketu demolirali košarkaše Gradine iz Srebrenika rezultatom 96:67.

Gosti su tek u prvoj četvrtini bili dostojan protivnik odličnim Kakanjcima, a kasnije se njihov igra raspala i da trener Šabić nije dao prostora i košarkašima koji manje igraju u njegovom timu, poraz Gradine bi zasigurno bio još teži.

Vrijedi istaći da se čak šest domaćih košarkaša u listu strijelaca upisalo dvocifrenim brojem koševa a Palavra i Arslanagić bili su nešto bolji od ostalih sa po 13 poena. Foster s 13, Tanasilović s 12 i Bjelić s 11 poena bili su tek ponešto raspoloženiji od indisponiranih košarkaša iz Srebrenika.

KK Kakanj: Josipović 7, Muflizović 4, Čurevac 10, Jovanović 4, Arslanagić 13, Begić 11, Velić 12, Mešinović 7, Buza 11, Palavra 13, Delibašić 4, Lučić

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

KK Gradina: Tanasilović 12, Golijanin 8, Bjelić 11, Foster 13, Otović 5, Prskalo 6, Hadžimuratović 3, Begović, Maksimović 2, Sarajlić 5, Pirić 2, Jusić

Top Komentari

Mesetar
Stavite neku aktuelnu sliku a ne od prije 3 godine. Slobodno pitajte neki portal iz Kaknja za sliku.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi