Mladi košarkaš Sparsa pred sutrašnji duel na Grbavici

Kamenjaš: Već par dana se pipremamo za Bosnu, analizirali smo njihove igrače

M. Šljivak, foto: A. Berbić

OKK Spars će sutra od 19:00 sati na svom parketu dočekati ekipu Bosne Royal u okviru 15. kola prvenstva BiH.

Sparsi su u prošlom kolu poraženi na gostovanju kod Mladosti iz Mrkonjić Grada. Ipak, sutra će se nadati povoljnijem ishodu, a pred duel sa gradskim rivalima je optimističan i mladi centar Sparsa Kenan Kamenjaš.

"Zadnja dva-tri dana se pripremamo za Bosnu. Analizirali smo njihove igrače i njihove akcije. Ako se budemo držali dogovora iz svlačionice mislim da neće biti većih problema", poručio je Kamenjaš, pa nastavio:

"Atmosfera u ekipi je dobara i nakon dva poraza... Očekujem ispunjenu dvoranu jer je ovo, ipak, gradski derbi",

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Prošlu utakmicu sam dobio prve minute, trudim se svaki trening kako bi se dokazao treneru i dobio značajniju minutažu", dodao je na kraju mladi košarkaš Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi