Trener Bosne Royal

Pejić: Mogli smo i pobijediti, odlučile su nijanse

Košarkaši Bosne Royal doživjeli su poraz u meču 15. kola Druge ABA lige.

U sarajevskoj Skenderiji bolji od Bosne Royal bio je Dynamic (96:94), a nakon utakmice trener Miloš Pejić je čestitao timu iz Beograda na pobjedi.

"Čestitam Dynamicu na pobjedi, bila je ovo odlična utakmica. Pokazali smo jedan sasvim dobar nivo igre, možda čak i iznad očekivanja s obzirom na probleme s kojima se susrećemo i rotaciju kakvu smo imali. Mogli smo i mi da dobijemo večeras, odlučile su nijanse, ali pokazalo se svakako da postoji dobra podloga za rad", kazao je Pejić.

U taboru Bosne Royal ovaj poraz su već arhivirali.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Sutra će već počinjemo pripremati za sljedeću utakmicu. Očekuje nas paklen raspored, ali očekujemo da će nam taj zgusnut raspored biti od pomoći u Ligi 6, odnosno da ćemo biti spremniji na zahtjeve i opterećenja koja nas čekaju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi