Kanter žestoko pecnuo rivale nakon velike pobjede
Turski centar dočekao je svojih pet minuta slave nakon pobjede nad Denverom

Turski centar ponovo je bio u elementu

Kanter žestoko pecnuo rivale nakon velike pobjede

E. Dindić

Enes Kanter bio je jedan od junaka Portland Trail Blazersa u sinoćnjoj pobjedi protiv Denver Nuggetsa i plasmanu u finale Zapadne konferencije. 

 Poslije velike pobjede nad Denverom ovaj stasiti centar imao je svoj pravi mali show na Instagramu. Nuggetsi kada su poveli sa 3:2 u seriji protiv Portlanda, u ovoj franšizi već su počeli da prodaju kartu za veliko finale Zapadne konferencije protiv Golden State Warriorsa.

Blazersi su prvo poravnali seriju na 3:3, a onda u sedmom susretu predvođeni sjajnim C. J. McCollumom ostvarili veliku pobjedu, te nakon 19 godina plasirali se u veliko finale Zapadne konferencije.

Poslije utakmice ovu nesmotrenost Denvera iskoristio je Kanter, te odlučio da se našali na račun ljutih rivala. "Vratite novac", stajalo je u objavi na njegovom Instagram profilu uz prigodnu sliku.

View this post on Instagram

Refund please!!!

A post shared by Enes Kanter (@eneskanter11) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi