Kao da grom nije bio dovoljan šok za crno-bijele: Sudijska greška za titulu Zvezde?!

Baronov "galop" za pobjedu

Kao da grom nije bio dovoljan šok za crno-bijele: Sudijska greška za titulu Zvezde?!

Večeras je u dvorani Pionir odigrana četvrta utakmica finalne serije šampionata Srbije u košarci između Partizana i Crvene zvezde.

Meč je prije svega obilježio udar groma koji je pokasio svjetla u dvorani, ali i prouzrokovao prokišnjavanje krova Pionira.

Zbog toga je, u četvrtoj četvrtini, utakmica prekinuta na pola sata, a nakon što je nastavljena mogla se gledati prava drama.

Iako je Partizan stajao dobro dobrim dijelom utakmice, na kraju je Crvena zvezda slavila sa 76:75 i sa 3-1 riješila finalnu seriju u svoju korist.

Poene za titulu postigao je danas sjajni playmaker Crvene zvezde Billy Baron.

On je zaista lako prošao, posebno ako se uzme u obzir važnost trenutka, i položio loptu u koš za zvukom sirene za pobjedu Zvezde.

Međutim, navijači Partizana smatraju da Baron nije tako lako prošao samo zbog slabe reakcije odbrane već da je on sam sebi olakšao prodor.

Naime, crno-bijeli su očekivali da će Baronu biti suđeni koraci jer su sigurni da je njegov dvokorak zapravo "sadržao" četiri koraka.

I zaista se čini da je Baron na putu do koša napravio više koraka nego što je dozvoljeno i nakon toga donio Zvezdi titulu prvaka Srbije...

Promo

Top Komentari

Kiss
ovo ja sramota zbog košarke pa nije ovo NBA,sudije su trebale poništiti koš i partizanu pobjeda,i nisu 4 koraka već 3
0 4
Pljuc
Ovo samo u Srbiji ima :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi