Karačić: Ne bojimo se Igokee

Kapiten Širokog za SportSport.ba

Karačić: Ne bojimo se Igokee

Košarkaši Širokog će u prvom kolu Lige 6 imati najteži mogući zadatak.

Širokobriježani gostuju Igokei u Laktašima protiv koje će biti u ulozi autsajdera, ali kapiten Širokog Ivan Karačić ističe da nema razloga za strah.

"Nemamo zašto strahovati ni od njih, niti bilo koga. Drago mi je što u prvom kolu idemo Igokei. U ovoj utakmici nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo toga dobiti i vidjeti gdje smo i na čemu smo", rekao je Karačić za SportSport.ba, te nastavio:

"Radujem se utakmici protiv Igokee baš kao i svakoj narednoj koja dolazi. Nadam se da ćemo pružiti dobar otpor Igokei, koja je svakako favorit i to ne samo protiv nas, nego i u cijelom prvenstvu".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Široki je regularni dio sezone završio na petom mjestu sa omjerom 13 pobjeda i sedam poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi