NBA zvijezda u frižideru još uvijek ima komad torte iz 2019. godine: "To mi je čitav svijet"

Towns nema namjeru da baci tortu

NBA zvijezda u frižideru još uvijek ima komad torte iz 2019. godine: "To mi je čitav svijet"

M. Šljivak

Velika NBA zvijezda Karl-Anthony Towns (26) iza sebe ima zaista teške dvije godine.

Posebno je za njega teška bila 2020. godina u kojoj je od posljedica Covida preminula njegova majka te pet drugih članova porodice.

Towns je bio izuzetno vezan za majku. Ona ga je izvela na 'pravi put', a u njenu čast on još uvijek u frižideru čuva komad torte koju mu je napravila za 25. rođendan.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVT7XrnpB6k/[/instagram]

Posebna rođendanska torta bila je posljednji poklon od majke prije njene smrti.

"Na svoj 26. rođendan sam zaboravio. Djevojka me podsjetila na njega i s njom sam proslavio", rekao je Towns i potom je ispričao nevjerovatnu priču.

Oglasi

"Razlog zbog kojeg sam zaboravio na rođendan (15. novembar) je činjenica da moje majke više nema. Ona mi je uvijek rođendan činila posebnim danom".

[instagram]https://www.instagram.com/p/COqQpSjp4HV/[/instagram]

Majka mu je 2019. godine napravila posljednju tortu prije smrti, a komad još uvijek stoji netaknut u frižideru.

"Znam da više nije dobra za jelo, ali to je jedan od posljednjih poklona koje mi je dala i to mi je čitav svijet. Rođendani mi više nisu posebni, jer samo je ona činila te dane posebnim. Ipak, moja djevojka se sad potrudila da me obraduje i hvala joj na tome", istakao je Towns.

Sjajni košarkaš Minnesota Timberwolvesa i ove sezone igra fenomenalnu košarku i na prosjeku je od 24 poena i devet skokova po utakmici.

Top Komentari

SeoRusilac
Gdje je slika torte? Nepotpun članak jbt
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi