33

Komentari (33)

prvenac
Ne znam, loša im je reprezentacija. A onaj ko je iz našeg saveza ovo potegao vjerovatno ima računicu da šta nasitno ušićari. Ciganluk pa et
LudyFernandez9
Matković je izdajnik ali zato Tarik Biberović nije...
nightcry
kako nije - pročitaj par tekstova samo na ovom portalu pa će se informisati kako je doćekana vijest da će igrati za turke - i u medijima, i savezu, i među čitaocima !!!!
roki-rokic
****etu treba na svaki nacin se isprcit i otezati za registraciju.
King_Kenny
...ne treba nam taj lik,ali treba mu maksimalno otezati...pa necemo im mi biti filijala za razvoj igraca odakle ce uzimati koga hoce i kad hoce.
Erikdier21
U reprezentaciju Hrvatske pozvao ga Damir Mulaomerovic... najveca sportska izdajica Bosne i Hercegovine....
Zulfikar
Naravno uz Emira Preldzica.
Malmi_Suomi
Znači igrao za sve mlađe kategorije košarkaša BiH, bio na spisku seniora i pi*ka nastupa za drugu reprezentaciju? Kada je već tako... NE DAJTE MU NIKAD " potrebne papire da igra ( ne znam ti za koga) , osim ako ovi što odlučuju ne kažu da može. Pi*ka li mu materina NEZAHVALNA. p.s. ovo veze nema što igra za Hrv. Isto bi ovako napisao da igra za USA PAKAŠ!!! NEZAHVALNI
Realist
Pa pogledaj svoje nogometne reprezentativce pa se javi
vence
A koji si tvoji?
Malmi_Suomi
@Realist ti hrvatino nacionalistička skini mi se sa ku*ca upsss mislim sa komentara .
I ko se tebi obraća i jednostavno te ne razumijem .
Odyebi u skokovima.
SRETAN TI DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Malmi_Suomi
@vence ne trebaš ga pitati.
To je bijednik koji živi u jednoj državi a plače cijeli život za drugom hahahaha hahahahaha.
Jbga BiH je nezavisna i suverena država kao i ostale u regionu .
LudyFernandez9
Evo tebe će pitat za koga će da igra
Realist
Volim ja svoju rodnu grudu i jedva cekam dan kada ce mi dijete doc na nju, ali me nije briga za reprezentaciju BiH kao niti za ijednu drugu na svijetu osim one Hrvatske. I kad vi maloumnici shvatite da u ovoj zemlji zive tri jednaka naroda, a ne samo vi onda ce tek ova zemlja napredovat u građansku koju vi tlko zagovarate a 90% vas ne zna ni sta to znaci zapravo, ali eto culi od ovih glavonja na vlasti pa ponavljate.
K79
@Realist možeš li mi molim te navesti i jedan primjer koje to pravo ti ne mozes ostvariti a ja kao bosnjak mogu ?! po čemu si ti to drug ne jednak u odnosu na mene ,?! ako si rodjen u BiH onda to sto si napisao jednostavno nema logike
Malmi_Suomi
@K79 kakva logika kod njega?
Pišem od kako sam se prijavio otac/ babo moj je Bošnjak a majka BH KATOLKINJA iz Hercegovine ( ali imala je brak sa mojim babom preko 55 godina pa je skoro kao Bošnjakinja) a ja sam Bosanac i Hercegovac i kod ovog UJE NEMA LOGIKE NIKAKVE samo jede gofna bezveze ali ... njegova stvar . Čuj njegova reprezentacija Hrv. Jest i moja USA pa ? Sve je to ok hahahahaha
rodjeni95
Mrs djubre ustasko
celikze
Buraz gledao sam utakmicu lik je stozina obicna.Ovih 16 poena je dao sve ispod kosa a znas na koji nacin swedi ga zaborave posto su pokrivali sut za 3p.Onda lik sam pod kosen zakuca svaki sut uz kontakt i sa daljine vece od 2,5m ofulo.Tako da je zara teske kategorije.Iz inata mu treba otezati hoces igrati za hr onda igrajbi za kadete i sve ostale kategorije.
Malmi_Suomi
@celikze buraz moj , nisam gledao utakmicu i ne gledam te " ujkane " vjeruj mi.
Ma iskreno i ne interesuje me i dabogda NIKADA ne zaigrao za BiH i neka igra za UZP-ovce koliko hoće KLOC jedan.
Krivo mi je što je prosao sve naše selekcije i onda otišao igrati za UJKANE.
Pozdrav BH BRATE
Realist
@celikze buduci da si ocito profesionalni analitičar onda si primjetio da je Haknsonova igra u picku bila bezuspjesna od trenutka kad ga je Matković poceo preuzimat, a o obrani i skokovima da nepricamo, jednom je sutiro s poludistance i to je pogodio. Zakucavanja si vidio, a to sto je jednom fulio zicer i imo fvi izgubljene lopte kakve to veze ima.
Realist
@K79 pa evo na primjer ako ces trazit obnovu u ratu srusene kuce namas sta trazit dok se prvo svu muslimanske kuce ne obnove, oa na primjer ako u gradu otvaras bilo kakav objekat inspekcija ce ti sigurno svaki put doc, dok npr na onoj strani grada u Starom gradu inspekcija nikad ne dolazi jer znaju da tamosljne kafane i ''restorani'' ne zadovoljavaju niti sanitarne a kamalo financijske kriterije. Ili ako hoces da ti grad ponovno asfaltira (pokrije rupetine) cestu nema ti nista dok Haso Pekusic ne posalje svoje radnika sa stadiona u vrapcicima ovamo u grad, ili ako si bio u Mostaru mogo si svjedocit kako su tekli radovi na zapadnoj strani grada od strane vec spomenutog Hase koji je 100 m ceste u sred grada ali i ispred osnovnih skola raskopavo po godinu dana, fok je tamo radove redovno izvrsavo u rekordnom vremenu. A o Zeljku Komsicu i politici da ne pricamo
Malmi_Suomi
@Realist yebo li te Željko Komšić a ti njega . Za tebe BH katolika " hrvatskog nacionalistu " smeta ti ZLATNI LJILJAN " koji te predstavlja u Predsjedništvu???
Fujjj yebala te politika i sve dok vi BH katolici budete protiv njega Bošnjaci će namjerno ili sa namjerom glasati za njega .
Yebala vas politika i taj koji asfaltira po Mostaru.
Sve dok ste takvi i držite se ' vašeg" Čovića i navijati za Hrvatsku protiv Bosne i Hercegovine u kojoj si rođen u kojoj živiš i piješ vodu, gubit cete sve.
Dodik vam je uzeo posavinu i istjerali CHETNICI 150 tisuća BH Katolika a vi mu ljubite guzicu , za 5 godina neće vas biti ni preko 3% da budete " konstitutivan " narod i BIT ĆETE MANJINA .
Zaboravite Karađorđevo Tuđman - Milošević dogovor.
Gotovo.!!! Jbga
celikze
Ja sam gledo nije bilo nista na tv reko da vidim tu zvijezdu.Krampa nema ondje kosarkas.
celikze
zbog toga ste ugrozeni sto si naveo.Idi se isamaraj smrdljivom carapom.Za Zeljka opet glasam jer da je tvoj ustasa u presjednistvu danas bibu UN bili suzdrzani gdje cijeli svijet vidi sta rusi rade a mi bi bili neutralni.Za kraj hebem vam mamu uzp i genocidasku sto se mene tice da hocete neku kugu dobit da svi crknete.Majke vam ga da niste noz u ledza zabili 93 bi Bosna bila oslobodzena.Hocna ustaska dosla do Doboja samo se povukla iz Jajca se povukli pa Jajce palo mater vam hebem i sad ugrozeni.Mamlaze dodji u Sarajevo Zenicu Tuzlu kad su katolicki praznici a idi u Ljubuski Capljinu Zap Mostar kada je Bajram.Hebo li vas otac pokvareni.Za noz u ledza 93 nikako nisam u stanju odluciti koje hovno vise mrzim uzp ili genocidase
Krex77
Majmune....majmo....ti si ustasko cvijece...❤️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.