Katastrofa Bayerna u Valenciji

Bavarci bez ikakve šanse

Katastrofa Bayerna u Valenciji

Španjolska Valencia je pomalo neočekivano lako došla do druge euroligaške pobjede na svom parketu protiv Bayerna razbivši ga rezultatom 82:56. 

Očekivala se neizvjesnija utakmica od one koja je viđena na parketu dvorane La Fonteta.

Valencia je od samog starta nametnula svoj ritam i pošla po pobjedu do koje je na kraju s lakoćom i došla. Bayern je pružao otpor samo u prvoj četvrtini dok je sve ostalo bilo čisto gaženje gostujućeg tima koji je u posljednjoj četvrtini potpuno položio oružje i doživio katastrofu.

Vanja Marinković pružio je najbolju partiju od dolaska u španjolski tim i zabio 19 poena a dobro su ga pratili Motum s 14 i Vives s 13 poena. Vladimir Lučić s 14 i Malodo Lo s 11 jedini dvoznamenkasti kod Bayerna. Nihad Đedović uklopio se u sivilo gostiju i postigao je samo 2 poena uz šut iz igre 1/5. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi