Kawhi i LeBron James u istom timu? Realno i izvjesno...

Lakersi će imati premoćan tim

Kawhi i LeBron James u istom timu? Realno i izvjesno...

Edmir Škorić

U srijedu su počeli pregovori Los Angeles Lakersa i San Antonio Spursa vezano za trejd Kawhija Leonarda.

Prema javljanju ESPN-a, Kawhi je spreman da ide u Lakerse ukoliko u Grad Anđela dođe LeBron James.

Kralj bi mogao do petka izaći iz posljednje godine ugovora sa Cavsima i ranije se špekulisalo da bi karijeru mogao nastaviti u Los Angelesu, dok Kawhi želi također nove izazove i namjerava napustiti Spurse.

Lakersi su spremni da se odkrenu nekoliko talenata i budućih pikova na draftu kako bi dobili Kawhija, no u mnogočemu će ovisiti i sama odluka Jamesa.

Spursima za Leonarda ponude šalju Celticsi, Cavsi, Clippersi i Sixersi, ali ovaj je izrazio jasnu želju da zaigra u Staples Centru. Prelazni rok počinje 1. jula, pa nas čeka vjerovatno puno uzbuđenja i nekoliko velikih trejdova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti