Keith Langford  blizu povratka na parket nakon povrede
Sjajni šuter veoma blizu povratka na parket

Oporavak od povrede ide u dobrom smjeru

Keith Langford blizu povratka na parket nakon povrede

E. Dindić

Keith Langford je još uvijek van parketa. On je jedan od mnogih košarkaša Panathinaikosa koji se povrijedio u prošloj godini. 

Na terapijama se nalazi od decembra prošle godine, ali prema prvim prognozama liječničkog tima kluba iz Atine, vrlo brzo se očekuje njegov povratak.

On će se za koji dan vratiti treninzima Panathinaikosa, te je sigurno da će biti veliko pojačanje izabranicima Ricka Pitina pred odlučujuće susrete u Euroligi.

Langford na 14 utakmica koliko je odigrao u Euroligi nalazi se na prosjeku od 11,2 poena. U prošloj godini ostaće upamćena njegova utakmica protiv Baskonie kada je susret završio sa 33 poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi