5

Komentari (5)

Realist
Kamrnjaš je stvoren da razbija sve u Europi mislim da bi ga NBA unazadio osim ako prvo ne odigra sezonu u Euroligi pa onda ode u SAD jer mislim da bi bio prevelik ''šok'' za njega da poteškoči nekoliko stepenica u karijeri
Edin
Momak nece ni za par godina igrati euroligu. Mislim nerealno je. Iz Sparsa u euroligu? A naravno jos nije stasao za nba, ali postoji mogucnost da ga neki tim kupi pa ga koristi u razvijenih ligi kao Musu. Kamenjas se mora transformirati u cetcorku, a po mojoj procjeni za to su Srbijanski klubovi najbolja opcija. Partizan ili Mega.
Tas14
Zašto naši mediji ne pišu o LUKI GARZI najboljem košarkašu u college-u u Americi!? Momak koji želi svim silama nastupati za našu repku u budućnosti… Ne rzaumijem naš savez zašto ne lobiraju oko njega i medije koji ne pišu
user1597698961
Nije to bas tako lako ako ne laze ksbih,,izgleda da njeg ne mogu dobiti kao bh igraca,nego kao naturalizovan kao sto je alibegovic iz virtusa bologna,,roberson trenutno igra kao naturalizovan a samo jedan moze,a s obzirom da imamo slabe playmakere(a roberson je play) a garza je centar(imamo tu kamenjasa i nurkica),,mislim da iz tog razloga se ne krece bas za njeg.
BiHScout
Brate, roberson nije nista posebno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.