Green odgovara Thompsonu: Možemo ovo riješiti na ulici bilo kada

Košarkaš Warriorsa nije ostao dužan

Green odgovara Thompsonu: Možemo ovo riješiti na ulici bilo kada

S. Grebović

U centru sukoba koji se desio pred sami kraj susreta bili su Tristan Thompson i upravo Green. 

Okršaj koji su imali Drymond Green i Tristan Thompson, samo je dolio ulje na vatru na već i onako uzavrele strasti u finalnoj seriji NBA lige. 

Thompson nije mogao ostati nijem na Greenove provokacije pa ga je odgurnuo od sebe i zaprtijetio mu što je izazvalo veliku gužvu na terenu. Košarkaš Cavsa je nakon ovog incidenta zaradio isključenje uz kaznu od 25.000 dolara uz poruku za Greena da ga čeka u hodniku kako bi se obračunali.

"Iako bih rado volio, ne mogu sa njim da se nađem ispred dvorane jer ću biti kažnjen. Ali na ulici mogu u svako doba", odgovara Green.

Golden State Warriorsi su riješili prvu utakmicu u svoju korist posle produžetka i poveli su 1-0 u seriji nakon neverovatne greške JR Smitha.

Zanimljivo da je Green već bio isključen u finalnoj seriji prije dve godine, kada su Cavsi na kraju slavili. Prije i poslije te serije pobeda u finalima pripadala je ekipi iz Ouklanda.

Top Komentari

muha
Nije odgurnuo Greena nego mu je bacio loptu u glavu. Nije nakon toga iskljucen nego je to bilo prije.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi