Kerr se rugao Rocketsima, flop poslije "duela" s novinarkom
Trener Golden Statea iskrositio je priliku da se "naruga" protivnicima

Zanimljiv performans

Kerr se rugao Rocketsima, flop poslije "duela" s novinarkom

Emir Dindić

Trener Golden state Warriorsa kaže da mu se ne dopada što se više govori o suđenju, nego o pobjedi njegovog tima protiv Houstona. 

Warriorsi su slavili sa 104:100, a Rocketsi su krenuli u medijski rat brojnim žalbama na suđenje. To je Kerr iskoristio da se naruga u razgovoru sa novinarima, pošto je iscenirao "faul" u duelu sa jednom novinarkom.

"To je bio faul, čovječe", našalio se Kerr i dodao: A vi ćete da me pitati o tome mislio sam da ćemo da govorimo o košarci"

Potom se Kerr uozbiljio i podijelio sa novinarima viđenje susreta.

"To je zaista razočaravajuće jer fokus treba da bude na košarci. Igrali smo izuzetno čvrsto, bila je to prava muška košarka. I mi smo pogledali snimak mislite li da nema deset situacija u kojima smatramo da smo faulirani, tako to jednostavno ide. To je priroda igre jako je teško suditi utakmicu, postoji mnogo sivih zona. Svi mi imamo svoje viđenje susreta", završio je Kerr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi