Nevolje u Oaklandu: Kerr gubi autoritet, morao se povući pred hirovima zvijezde Warriorsa

Odjednom je postalo jako napeto

Nevolje u Oaklandu: Kerr gubi autoritet, morao se povući pred hirovima zvijezde Warriorsa

Goleden State Warriorsi se više nego što su mnogi očekivali muče u prvoj rundi play-offa protiv Los Angeles Clippersa koji su uspjeli izboriti šesti meč serije gostujućom pobjedom od 121:129.

Warriorsi ove sezone imaju dosta oscilacija u igri, a sada američkim medijima kruži snimak koji svjedoči da trener Steve Kerr gubi konce. Tačnije, da gubi autoritet.

Trener Kerr se spremao govoriti za medije dok je u toku bio trening Warriorsa, a onda je situacija postala napeta.

Drayond Green je, očigledno, odrađivao šuterski trening, a krilni centar Warriorsa je želio muziku pojačanu "do daske", dok je Kerr od svog košarkaša ubrzo zatražio da smanji muziku kako bi mogao razgovarati sa medijima.

Međutim, Draymond Green se nije obazirao na Kerra, pa nije smanjio muziku.

Na snimku se jasno vidi da Kerru nije bilo svejedno, ali se "povukao" i nastavio razgovor sa medijima dok je u pozadini treštala muzika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi