Harden: Čovječe, samo hoću pošteno suđenje
Foto: EPA

U Houstonu nezadovoljni suđenjem

Harden: Čovječe, samo hoću pošteno suđenje

S. Bošković

Košarkaši Houston Rocketsa poraženi su u prvoj utakmici polufinala konferencije od Golden State Warriorsa rezultatom 104:100.

Nakon susreta mnogi su bili nezadovoljni suđenjem, a pogotovo navijači i igrači Rocketsa koji su smatrali da su oštećeni s mnogim sudijskim odlukama.

Jedan od najglasnijih nakon meča bio je James Harden, prva zvijezda tima iz Houstona.

"Čovječe, samo hoću pošteno suđenje Sudite onako kako treba suditi i to je to, a s rezultatom ćemo živjeti", rekao je Harden, koji je postigao 35 poena, ali je unatoč tome imao lošu noć, te je šutirao 9 od 28, dok je pogodio svega četiri trojke iz 16 pokušaja.

Domaći tim je u sinoćnjem duelu do pobjede vodio Kevin Durant koji je ubacio 35 poena, dok ga je pratio Curry s 18 poena. Kod Houstona je pored Hardena još bio raspoložen Gordon, koji je ubacio 27 koševa, dok je Chris Paul dodao 17.

Naredni susret ova dva tima igra se s utorka na srijedu u 4h i 30 minuta.

Top Komentari

dadopd
Stalno se navlaci na G.S3 uvijek sviraju bezveze Polu licne .
2 0
Haroni
Ne pamtim da sam gledao lošije sudjenje ne govoreči samo u NBA. Sudije su isključivo natezale za GSW, pa su krajem 3. i početkom 4. dionice probali kompenzirat Houstonu, da bi opet okrenuli u korist Wariorsa što je na kraju i presudilo pobjednika. Toliko loše da im Bajraktarevic i Kazlagic mogu zavidit.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi