Svi su ostali u nevjerici kada su čuli šta Netsi traže za Duranta od Minnesote
Foto - EPA

Nevjerovatno

Svi su ostali u nevjerici kada su čuli šta Netsi traže za Duranta od Minnesote

M. Šljivak

Kevin Durant zatražio je prije nekoliko dana razmjenu od Brooklyn Netsa.

KD ne želi više igrati za Netse, a tim iz New Yorka planira za njega dobiti 'veliki paket'.

Ono što su zatražili od Minnesota Timberwolvesa međutim prelazi sve granice. Rukovodstvo Netsa je tražilo dvije zvijezde protivničke ekipe i čak četiri pika na NBA draftu.

Netsi su odgovorili kako uz pikove žele Karl-Anthony Townsa i Anthonyja Edwardsa, ali naravno, nije bilo šanse da Minnesota pristane na ovakav dogovor.

Brooklyn nema namjeru da popusti u ogromnim zahtjevima za Duranta. Žele osigurati ekipu za narednu sezonu i ne žele ga tek tako pustiti.

KD je prethodne tri godine proveo u Netsima. Međutim, iako je oko sebe imao mnoštvo zvijezda nije uspio osvojiti novi prsten, a nezadovoljstvo je sve više raslo.

Na kraju se Durant odlučio zatražiti razmjenu i vjerovatno ćemo ga od naredne sezone gledati u nekom drugom timu.

Kevin Durant je prošle sezone prosječno ubacivao 30 poena po meču, a ovom učinku je dodao preko sedam skokova i šest asistencija po meču.

Top Komentari

DadiG
Nije mu prosjek bio 30 poena po utakmici u prošloj sezoni nego 26. “Novinaru”, treba otprilike 10-15 sekundi da se nadje ovaj podatak pa da ne ispadaš levat
5 0
DamirT
Pa nije Jordan,Bryant i James u jednom hahahahha.Samo budala bi pristala na ovo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti