Ljutiti Durant: Zaslužujem najveću ocjenu na NBA 2K22!

Ne krije razočarenje

Ljutiti Durant: Zaslužujem najveću ocjenu na NBA 2K22!

S. Grebović

Košarkaš Brookyln Netsa, Kevin Durant, nezadovoljan je svojom ocjenom na najnovijoj verziji popularne igrice NBA 2K22.

Godinama unazad igrica NBA 2K je najpopularnija košarkaška simulacija u svijetu video igara, najnovija verzija bi trebala izaći 10 septembra.

Kompanija koja je proizvodi nedavno je objavila ocjene košarkaša. Najviša je 96 i nju će imati samo četiri igrača i to Lebron James, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry i Kevin Durrant.

Iako se našao u 'cream de la cream' društvu najbolje ocjenjenih košarkaša, zvijezda Brookylna nije zadovoljna.

“Naporno treniram. Gotovo sve radim sjajno. Zato je trebalo da dobijem ocjenu 99”, kratko je prokomentarisao Durant koji je proglašen za MVP-ja na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Tokiju na kojim su se Amerikanci okitili najsjajnijim odličjem.

Izuzetno je rijedak slučaj da neki košarkaš dobije maksimalni ocjenu 99 u pomenutoj igrici. Tu čast imali su samo Kevin Garnett na 2K1, te Tim Duncan, Kobe Bryant, LeBron James i Chris Paul na 2K14.

Od tada pa sve do danas ni jedan igrač nije imao tu ocjenu.

Top Komentari

Zulfikar
Luka je trenutno za sve njih Jordan, ali razumijem da je makar na pola crn bio bi medju njima ovako je bijelac iz Evrope i to je to.
5 8
jelle
Lik se za****je , al novinari za klik ce sve slagati
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi