Khimkiju uvjerljiva pobjeda u velikom derbiju VTB lige

CSKA nemoćan u Podmoskovlju

Khimkiju uvjerljiva pobjeda u velikom derbiju VTB lige

U derbiju 14. kola VTB lige danas su se u pomalo neuobičajenom terminu (13h) u dvorani Mityschy u Podmoskovlju sastali najjači ruski klubovi CSKA i Khimki a neuobičajeno lako je slavio domaći Khimki rezultatom 96:80. 

Pred oko 7000 gledatelja koji su došli vidjeti ovaj praktično euroligaški obračun u prvom poluvremenu viđena je dopadljiva i izjednačena košarka, a dobrom završnicom Khimki je na poluvrijeme otišao s 4 koša viška.

Odličnu završnicu prvog dijela, tj. sjajnu igru iz tog perioda Khimki je prenio i u nastavak utakmice kada je počeo da prelama utakmicu i aktualnom prvaku Europe počeo da bježi na nedostižnu razliku. Do kraja utakmice Khimki je potpuno izdominirao utakmicom tako da je CSKA nakon šoka koji mu je u zadnjem euroligaškom kolu priredio Panathinaikos ubilježio još jedan poraz, ujedno četvrti ovosezonski u VTB ligi, natjecanju na koje se CSKA posljednjih sezona skoro pretplatio. 

Za pobjednike je Shved postigao 18 koševa uz loših 5/17 iz igre, ali za trijumf je najzaslužniji sjajni Janis Timma koji je s 26 poena bio potpuno nezaustavljiv za tim Dimitrisa Itoudisa. S druge strane, Hilliard je postigao 24 poena, a Mike James 20. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi