Kikanović nije mogao sam protiv Galatasaraya

Ubacio 21 poen

Kikanović nije mogao sam protiv Galatasaraya

M. Šljivak

Elmedin Kikanović odigrao je još jednu veoma dobru partiju u prvenstvu Turske.

Nekadašnji centar reprezentacije BiH bio je najbolji pojedinac ekipe Ormanspora, koja je upisala uvjerljiv poraz od Galatasaraya rezultatom 105:73.

Galata je u ovom susretu bila ogroman favort. Taj epitet su domaći košarkaši na kraju i opravdali i upisali su laganu pobjedu.

Kikanović je u svom timu bio najefikasniji. Za 28 minuta na parketu ubacio je 21 poen, a ovom učinku je dodao i 10 skokova.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Sa druge strane Galatasaray je imao mnogo više raspoloženih košarkaša. Do trijumfa ih je vodio Čan Korkmaz sa 20 poena, a poen manje je upisao Yagit Arslan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi