King u suzama nakon riječi novinarke: LeBron, imamo tužne vijesti...

Iako je postigao 46 poena, u suzama je bio nakon meča

King u suzama nakon riječi novinarke: LeBron, imamo tužne vijesti...

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James doživio je pomješane emocije nakon sinoćnje utakmice njegovog tima protiv Indiane.

Cavsi su dobili drugi susret prve runde play offa protiv Indiane na domaćem terenu, a nakon susreta novinarka je imala tužne vijesti za LeBrona.

Ona mu je, prilikom davanja izjave nakon meča, saopštila da je supruga trenera San Antonio Spursa Grega Popovicha preminula, a to je jako uzdrmalo Kinga. Nakon što se uspio sabrati, uputio je nekoliko riječi podrške Popovichu.

"Čovječe. Ja sam veliki obožavalac Popa. To je velika tragedija. Moje saučešće Popovichu i njegovoj porodici. To su baš tužne vijesti. NBA porodica se drži zajedno. Kada se ovako nešto desi, sve je po strani. Šaljem svoje molitve na nebesa. Znam da Bog nikada ne pravi greške...Ovo su užasne vijesti. Podrška treneru San Antonija i svima u Spursima", rekao je između ostalog LeBron.

Podsjetimo, King je sinoćnji susret protiv Indiane završio sa čak 46 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi