KK Borac dočekuje OKK Kozaru

Prva muška liga RS

KK Borac dočekuje OKK Kozaru

D. Vejo

Košarkaši Borca nakon serije loših rezultata nove bodove tražit će u narednom kolu, kada igraju na svom parketu protiv OKK Kozare iz Gradiške.

Svjesni da su bodovi neophondi su i igrači crveno-plavih.

"Pred nama je jedna od najvažnijih utakmica u prvenstvu. Skoro pa svi rezultati su se poklopili u prošlom kolu pa tako ako dobijemo Kozaru u našem Boriku ostvarit ćemo ono što sebi postavili kao primarni cilj na početku sezone a to je opstanak. Naš protivnik je iskusna ekipa koja već duže vrijeme igra zajedno ali dovoljna činjenica je to što igramo pred našom publikom i na našem parketu. Imamo par povrijeđenih igrača ali mislim da će i oni biti spremni za meč koji predstoji", kazao je za SportSport.ba plejmejker Banjalučana, Mirza Todorovac.

Meč između KK Borac i OKK Kozara igra se u subotu u dvorani Borik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi