KK Bosna Royal prekinuo trenažni proces
FOTO: D. Kurbegović

Zbog koronavirusa

KK Bosna Royal prekinuo trenažni proces

H. Zilić

KK Bosna Royal nije baš u sjajnoj situaciji i to više nije tajna.

Klub se suočio sa dosta problema ove sezone, a kao sol na ranu došao je koronavirus, zbog čega je obustavljen trenažni proces Studenata.

Nakon ove situacije oglasili su se saopštenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

"Obavještenje za javnost, navijače, sportske prijatelje i klubove.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Radi izuzetno pogoršane epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo i pozitivnih članova seniorskog tima (igrača, trenera i službenih osoba) koje su u svakodnevnom međusobnom kontaktu, obustavljen je trenažni proces i sve aktivnosti kluba do daljnjeg", stoji u saopštenju KK Bosna Royal.

Studenti su ove sezone imali i dosta igračkih promjena, finansijskih turbulencija, pa ćemo vidjeti kako će se na kraju završiti tekuća sezona.

Top Komentari

konjnakvadrat
Haj nek nisu prekinuli zbog novca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi