KK Bratunac upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak
Košarkaši Bratunca su stigli do šeste pobjede u sezoni i ovo im je veoma važan trijumf

Trijumf protiv KK Mladost

KK Bratunac upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak

M. Šljivak

Košarkaši Bratunca savladali su večeras na svom parketu Mladost iz Mrkonjić Grada rezultatom 82:74 u susretu 18. kola prvenstva Bosne i Hercegovine.

Do veoma bitnog trijumfa u borbi za opstanak stigli su domaći košarkaši i cilj je za sada jednu pobjedu bliži.

Odlično otvaranje meča imao je KK Bratunac. Razbili su Mladost u prvom periodu (31:21), ali su u drugoj dionici potpuno stali. Sve greške domaćih igrači Mladosti su kažnjavali i na poluvrijeme su otišli sa samo poenom minusa, 45:44.

Mladost je serijom od 9:0 sredinom trećeg perioda uspjela preokrenuti rezultat na svoju stranu. Došli su na plus četiri (55:59), ali se košarkaši Bratunca bude u finišu i posljednjih deset minuta ulaze sa košem prednosti, 62:61.

Neizvjesna košarka viđena je sve do na tri minute prije kraja utakmice. Tada ipak više mirnoće pokazuje domaći tim i na kraju ipak dolazi do pobjede.

Bratunac su do trijumfa vodili Nikola Silađi i Mladen Pantić sa po 21 poenom, dok je Wesley Alcegaire dodao 18.

Sa druge strane najefikasniji u sastavu mladosti bio je Koca Jovović koji je ubacio 15 poena

Prvenstvo BiH, 18. kolo:

Bratunac - Mladost 82:74 (31:21, 14:23, 17:17, 20:13)

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

KK Bratunac: Alcegaire 18, Šepa 9, N. Nikolić 3, Foster 10, Maksimović, Milošević, Silađi 21, Jokić, Pantić 21, Ružičić, S. Nikolić, Pavlović.

KK Mladost: Aleksić 1, Kljajić, V. Aleksić 13, Mitrović 8, Gavrić 2, Jovović 15, Stanković 9, Marković 12, Milanović 6, Srdić, Sudžum 8, Jotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi