KK Budućnost želi angažovati Ognjena Kuzmića

Bivši NBA košarkaš na meti Repeše

KK Budućnost želi angažovati Ognjena Kuzmića

Prvak ABA lige Budućnost iz Podgorice nedavno je ostao bez standardnog centra Alena Omića, koji je prešao u Milano.

Međutim, crnogorski mediji pišu da bi Podgoričani brzo mogli angažovati i više nego dobru alternativu. Novi trener Budućnosti Jasmin Repeša pokazao je interesovanje za Ognjena Kuzmića, košarkaša Real Madrida, što se na prvu čini kao dosta krupan zalogaj.

Međutim, Kuzmićev ugovor sa Realom ističe na ljeto, a u madridskom klubu ove sezone ne igra bitnu ulogu jer je nastupio na samo devet utakmica nakon što se oporavio od duge pauze zbog povrede.

Budućnost je u posljednje vrijeme već napravila nekoliko velikih transfera, a u decembru je u samo dva dana dovela tri velika pojačanja: Bitadzea, Bella i Colea.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Crnogorski tim je treći na tabeli ABA lige sa skorom 9-5, dok u Euroligi zauzima pretposljednju poziciju sa svega tri pobjede i 13 poraza.

Top Komentari

king11
največa prevara od igrača
3 0
gumenakita
KK Buducnost radi na dovodjenju Jusufa Nurkica.Problem je da ne mogu Jusufu osigurati potrebne Patike.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi