Snimak od kojeg drhte koljena i hvata jeza: Sve se trese, pola Beograda čeka duga noć

Kao iz noćne more

Snimak od kojeg drhte koljena i hvata jeza: Sve se trese, pola Beograda čeka duga noć

Haris Zilić

Teška noć je bila za košarkaške Crvene zvezde. U 23. kolu Eurolige poraženi su rezultatom 89:80 u Berlinu od fenjeraša Albe i sami sebi vjerovatno zavtorili vrata doigravanja.

Ako Partizan ili Baskonia upišu trijumfe u 23. kolu, Zvezda će 11 kola prije kraja regularnog dijela Eurolige zaostajati tri pobjede za mjestima koja vode u doigravanje.

Jednostavno, susret u Berlinu je imao veliki imperativ pobjede da ostanu u igri za doigravanje, ali sve je na kraju postala noćna mora.

Košarkaši beogradskog tima su razočarani, ljuti i pognutih glava napustili parket dvorane u njemačkoj prijestolnici i uputili se u svlačionice.

U svlačionici je bio totalni haos, trener Joanis Sferopulos naprosto je izgubio živce blago rečeno.

Oglasi

Pojavio se video ispred svlačionice Zvezde u tunelu dvorane u Berlinu gdje se čuje kako Joanis Sferopulos galami na igrače, bilo je vjerovanto i teških riječi.

Na momente hvata jeza od cijele situacije, čak su i prolaznici u tunelu komentarisali dešavanja.

Posle poraza Crvene zvezde u Berlinu, tresla se svlačionica Crvene zvezde u kojoj je na košarkaše urlao trener Joanis Sferopulos. 📹 Sportal

Posted by Sportal.rs on Thursday, January 25, 2024

Crvena zvezda će očigledno imat težak povratak u Beograd, a navijači ovog tima sigurno neće spavati.

Ovome dodajmo da je Crvena zvezda u Berlinu igrala bez iskusnog Miloša Teodosića čiji se izostanak dobro osjetio na parketu, a van rostera je bio i mladi Nikola Topić.

Oglasi

Možemo reći da je beogradski tim večeras sam sebe upucao, jer se utakmica protiv fenjeraša jednostavno morala dobiti.

U redovima Crvene zvezde efikasan je bio Matheus sa 20 poena, Giedraitis je dodao 15 poena i pet skokova. Kod Albe izdvojio se Thomas sa 19 poena i pet skokova, Procida je ubacio 17 poena.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Euroliga, 23. kolo:

Alba Berlin - Crvena zvezda 89:80 (18:16, 33:20, 21:18, 17:26)

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Državne pare,pare od ljudi,idu u pičqu materinu...ajde dajte još koji milijun za republiku srpsku....Banda pokvarjena...te 3 prste si pa u guzico zarinye
1 0
criticos
Kakvi su ovo naslovi? Ovo je van pameti, teski trash. De barem malo se zapitajte prije nego kliknete OK kad nesto objavljujete. Ok je senzacionalizam, al u svemu treba imati mjeru. Uozbiljite se. Sramota
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi