Košarkaš Zvezde napravio šou u tunelu Arene, ugledao crvenu kutiju, a onda bruka života

Yago je bio previše znatiželjan

Košarkaš Zvezde napravio šou u tunelu Arene, ugledao crvenu kutiju, a onda bruka života

Endin Čaušević

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su na svom parketu pobijedili Valenciju sa 82:64 u meču 24. kola Eurolige, a u centru pažnje nakon utakmice našao se Yago Dos Santos zbog urnebesne scene iz tunela Stark Arene.

Zvezda je konačno počela da ostvaruje pobjede u Euroligi, te je beogradski klub pred svojom publikom sinoć ubjedljivo savladao Valenciju.

Arena je ponovo bila ispunjena do posljednjeg mjesta, te je Zvezda od prve do zadnje minute igrala zaista odlično.

Na kraju domaći tim je uspio da pobijedi sa 82:64 i dođe do desete pobjede u sezoni. Zvezda je trenutno na 13. mjestu s omjerom 10-14, ali nada da može doći do doigravanja itekako postoji.

Međutim, glavna tema nakon sinoćnje utakmice bio je brazilski košarkaš Yago Dos Santos zbog videa koji je mnoge nasmijao.

Oglasi

Yago je i sinoć imao dobru minutažu, te nekoliko zapaženih poteza, ali sve je palo u sjenu onoga što se desilo u tunelu Stark Arene pred početak sinoćnje utakmice.

Naime, neko je uspio da snimi Yaga prije izlaska na parket kako je vidio mjesto gdje inače stoji vatrogasno crijevo u slučaju da nešto krene po zlu i ako dođe do požara, a ta kutija očito je Brazilca itekako interesovala.

Yago je vidio crvenu kutiju sa slovom "H", te je odlučio da ju otvori i vidi šta je unutra, ali se tu nije zaustavio.

Brazilac je uzeo crijevo koje mu je potom ispalo iz te kutije zbog čega su se mnogi počeli smijati. On je to brže bolje vratio u kutiju i pokušao da ju zatvori, a potom se pravio kao da se ništa nije desilo.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

@pavke94

😂😂😂❤️#fyp #fypシ゚viral #yago #fyppppppppppppppppppppppp #zvezda #❤️🤍 #kkczv #nedovic #karanje #partizan #redstar #redstarforever #zvezdaježivot #basketball #euroleague

♬ original sound - 🍓

Međutim, košarkaš Zvezde nije ni slutio da ga je neko snimio dok je bio znatiželjan i pravio belaj, a video se ubrzo pojavio i na društvenim mrežama.

Top Komentari

Drakula
Bruka? Mrtvu vam porodicu silujem novinari
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi