Ne smiruju se strasti između Gradine i Orlovika: Tim iz Srebrenika stao u odbranu svog igrača

Optužbe sa obje strane

Ne smiruju se strasti između Gradine i Orlovika: Tim iz Srebrenika stao u odbranu svog igrača

M. Šljivak

KK Orlovik Žepče i KK Gradina Srebrenik odigrali su sredinom sedmice utakmicu nakon koje se strasti ne smiruju.

Duel A2 lige grupa Sjever donio je tuču na parketu u kojoj su učestvovali Emir i Senad Preldžić i Zlatko Golijanin.

Komesar takmičenja je potom suspendovao Emira Preldžića i Zlatka Golijanina sa po dvije utakmice kazne, a oba kluba su kažnjena novčano.

KK Orlovik je prije nekoliko dana najavio tužbe protiv Zlatka Golijanina, regionalnog Saveza i komesara takmičenja, te tvrde da je treneru Senadu Preldžiću slomljena jagodična kost.

Večeras se oglasila i Gradina koja je stala iz svog košarka Zlatka Golijanina, te su pozvali KK Orlovik da prikažu kompletan video, a ne samo video od 39 sekundi, kako bi se vidjelo ko je koga udario.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Postovani ljubitelji košarke, Ovim putem košarkaški klub „Gradina“ zeli da izda sopštenje vezano za nemile scene na...

Posted by KK Gradina Srebrenik on Sunday, March 7, 2021

Navode i kako je trener Preldžić konstantno dizao tenzje, psovao i vrijeđao Golijanina na naconalnoj osnovi i najavili su da će svom igraču pružiti svu moguću podršku i pomoć.

Top Komentari

Mig_Mig
Vidi emira turskog *****eta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi