Dragan Bajić blizu selektorske klupe

Uskoro se očekuje ozvaničenje

Dragan Bajić blizu selektorske klupe

S. Mlaćo

Trener Igokee Dragan Bajić mogao bi postati novi selektor reprezentacije Sjeverne Makedonije.

Bajiću sjajno ode ove sezone sa Igokeom, a predsjednik Saveza Makeonije Pero Antić boravio je nedavno u Banjoj Luci.

Špekuliše se da je upravo obavio razgovor sa Bajićem i da bi saradnja mogla uskoro biti ozvaničena.

Makedonci su press konferenciju zakazali u ponedjeljak i tada bi trebali obznaniti ime novog selektora.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Bajić je Igokeu vodio u više navrata, a radio je i kao selektor juniorske reprezentacije BiH.

Radio je i u Bugarskoj, gdje je vodio ekipu Cherno More.

Top Komentari

Mackintosh
Najbolji BH-trener bez premca. Posle njega ide Markovic, pa Bosnic itd. U Sjevernoj Makedoniji ce tesko do bilo kakvog uspjeha. Makedonci su tezak krs od reprezentacije. Izuzev nekog standardno naturalizovanog Amerikanca i Dimitrijevica iz Huventuda nemaju valjanog igraca. Na EuroBasketu 2022 nece igrat, da se kvalifikuju na svjetsko 2023. nemaju sanse, pretanki su. Nemaju cak ni klub u ABA 1. Za Bajica prilika da se okusa u ulozi selektora neke reprezentacije, vjerujem da ce iducih godina preuzet i neku jacu i ozbiljniju repku.
3 7
dinass
Ovaj kloc ne moze u istu recenicu sa Bosnicem i Markovicem.Dodik godinama baca ogroman novac da bi imali rezultate i tu najmanje vidim Bajicevu zaslugu.Osim deranja i psovanja nikad pametno nista nisam cuo od njega.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi