Igokea veliko pojačanje pronašla u domaćem prvenstvu

Zvanično predstavljen

Igokea veliko pojačanje pronašla u domaćem prvenstvu

S. Mlaćo
KK Igokea je danas potvrdila novo pojačanje.

KK Igokea je danas potvrdila novo pojačanje.

Radi se o dobro poznatom imenu u bh. košarci.

U redove Igokee je stigao Haris Delalić, koji je posljednji angažman imao u KK Sloboa Tuzla.

Nastupao je i za sarajevsku Bosnu, te KK Čelik, ali u Belgiji...

“Haris Delalić u Laktaše stiže iz Slobode iz Tuzle, a nastupao je još za sarajevsku Bosnu u dva navrata gdje je i započeo karijeru, zatim je zabilježio dobre igre i u dresu kluba iz Kaknja te se nakon odličnih predstava u domaćoj ligi otišao u Belgiju gdje je igrao za Šarlroa Spirou i Leuven Birse.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Povratak iz Belgije doveo ga je u Čelik, a prošle sezone u Slobodu gdje su ga odlične igre preporučile upravi Igokea m:tel. Delalić je visok 203 centimetra, rođen 1994. i igra na pozicijama tri i četiri“, stoji u objavi KK Igokea.

Igokea je zadržala okosnicu time te će se dodatno pojačati za nove izazove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi