KS BiH donio odluku nakon bure u završnici

Igokea, Spars i Borac izbačeni u niži rang!

35

Komentari (35)

glad
Sljedeće sezone Vico izbacuje iz lige..sve
rabodimis
Ako je po pravilniku mora.. Ako je na silu kao za Mladost, platice.. Ni on ne moze pobjec od pravilnika mada mu se cini da moze..
Mackintosh
Kraj bh-lige. Liga bez briga. Novo ime! Tupavi savez.
SenadSadikovic
Bravo! Anarhija nek se provodi na drugom mjestu.
Jadnimi
Logično pitanje je, dali ovi klubovi mogu igrati ABA.
turuluru
Ako je postojao pravilnik prije pocetka onda se Morao ispostovat final four. A izgovor umor igraca ostavite kuci,ili igrajte neku nizu ligu gdje nema toliko obaveza. A to da neki Klub prezentuje Drzavu,on prije svega prezentuje sebe i nesto nevjerujem da Borac ili igokea idu kao timovi iz Bosne i Hercegovine. Tako da Ako je Bio pravilnik prije ovoga i potpisan onda Mrs U nizi Rang Pa se necete umarat.
Vagabundo88
Pa taj savez i jeste prvi krsio pravilnike :D Sto pricas a ne znas? Informisi se malo sta je sve dogovarano pre pocetka lige
miroslav.trifkovic
Sustina je da ne mozes u toku sezone 3 puta mijenjati pravilnik takmicenja!To nema ni u Zanzibaru!
rabodimis
Braca nemas ti sta vjerovat i ne vjerovat, oni su iz BiH-a i samo preko KS BiH-a mogu izac na neko medjunarodno takmicenje..
rabodimis
@miroslav.trifkovic Mozda nema u Zanzibaru al u svakoj normalnoj organizaciji prije pocetka djelovanja se dogovore uslovi, nacin i pravila, bas kao sto je uradjeno.. Cak mozes i u pola sezone promijenit nesto AKO se svi ucesnici slazu, to se zove fleksibilnost i predan rad.. SVI klubovi su prihvatili sistem takmicenja i za sve su pravila bila ista.. Sve ostalo je suplja prica.. U Zanzibaru ne znam sta rade al za ne postivanje dogovorenog i potpisanog u BiH-a kao i u svim ostalim normalnim drzavama klubovi se izbace iz takmicenja.. Bilo bi nenormalno da ostave ova tri tima u ligi..
user1596132192
Kako li ce Vico podnijeti da mu je borac izbacen u nizi rank
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Prije ce bit igokea,dodik upravlja sa njom,ali opet boli njih k za ovim igraju aba ligu
Interista1993
Zvanicno udaren ekser u kovceg BIH kosarke.
Dzambo
Nikakav ekser, ovo je samo dokaz da ne smiješ glumit da si veći od saveza i države.
Interista1993
Kojeg saveza KSBIH je sve samo nije savez. Pod okriljem saveza se igra najgpra kosarkaska liga u evropi, a kvalitet bude jaci na 3x3 basketu. Selekcije po B divizijama itd.
Milos1312
Jesi duhovit jbt
rabodimis
Mozda je najgora al je NASA i mora da se postuje !! PS Nije ugravirano da ce vazda bit najgora, ovo je korak naprijed za kosarku u BiH-a..
Ajax11
Oni nas prcaju u fudbalu, mi sada u košarci !
KallDrogo
Bravo, jedino ispravno rjesenje ?
user1597698961
Auuu haha,ja ne vjerujem u ovo dok ne vidim pocetak sezone bez sparsa j borca,svakako igokea nece i dok ne vidim igokeu u champions league,,ako savez ima muda ne smiju im dati ni licencu za ligu prvakq jer su drugoligasi,sve u svemu mislim da je ovo suplja prica
kovacic
Široki igra CL ako se odluče na to, to isključivo nominuje državni savez po kojem je Široki prvak jer je FIBA takmičenje.
user1597698961
Znam znam,ali da li vec sad ti vjerujes da nece ovo sve promijeniti,pa da ce i igokea igrati CL,i spars i borac ligu 12,,,kazem ti ja u ovo odluku ne vjerujem dok ne pocne nova sezona bez tih klubova i bez igokee u CL
RZ88
Bravo Mirza samo oštro.
Realist
Tako im i treba. Zna se sustav natjecanja od početka sezone a oni se na kraju nasli zalit.
miroslav.trifkovic
Radi se o tome,care,sto se nije znalo od pocetka sezone!Ne mozes mijenjati propozicije takmicenja u toku sezone!
amer_sa90
Baco
Nije komedija ,ovo je zalosno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.