Ružne scene u Trebinju domaći uputili izvinjenje

Gosti se na kraju radovali

Ružne scene u Trebinju domaći uputili izvinjenje

S. Mlaćo
Košarkaši Leotara u okviru 1. kola Lige 6 poraženi su od HKK Široki na svom parketu 91:69.

Bio je to uzbudljiv meč uz dosta tenzija, a domaći su imali zamjerke na suđenje.

Publika je u velikom broju podržala domaće, no vidjeli smo i ružne scene, s obzirom da su navijači negodovali na sudijsku trojku.

Danas su se tim povodom oglasili iz KK Leotar Trebinje.

“Čestitamo našim sportskim prijateljima iz HKK Široki na pobjedi, nažalost desile su se ružne scene kada je ogorčena publika iskazala nezadovoljstvo nakon niza katastofalnih odluka sudijske trojke, a kap koja je prelila času desila se pri rezultatu 52:56 kada je svirana tehnička greška Jeftiću iako je Leotar imao kontranapad i "čiste" poene.

Izvinjavamo se još jednom igračima i stručnom štabu HKK Široki za bilo kakve neprijatnosti, uvijek ste rado viđen gost u našem Trebinju“, stoji u saopštenju.

[facebook]https://www.facebook.com/kkleotar/photos/a.560368390841096/2103853206492599/[/facebook]

 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

 

 

Top Komentari

SenadSadikovic
Standardno seljačko ponašanje u Trebinju...
3 1
Zax
Trebinje najljepsi grad na svjetu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi