Leotar odnio bodove iz Bijeljine

Triple double Srđana Jovanovića

Leotar odnio bodove iz Bijeljine

E. Dindić

U posljednjem 26. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše ekipa Radnika na svom terenu dočekala je Leotar iz Trebinja. U jednoj utakmici bez odbrana na kraju slavili su gosti iz Trebinja rezultatom 98:87. 

U prvih 10 minuta vidjeli smo košarku bez odbrana pa je rezultat glasio 36:23 u korist Leotara. Drugi period uzvraća Radnik te ovaj period dobiva rezultatom 24:14. NA veliki odmor odlazi se pri rezultatu 50:47 u korist Leotara.

Treći period ponovo dobro igraju košarkaši iz Trebinja, te ovaj period rješavaju rezultatom 25:18. Nakon 30 minuta igre rezultat je glasio 75:65 u korist gostiju iz Trebinja.

U posljednjem periodu rutinska igra Leotara koji održava stečenu prednost te na kraju slavi pobjedu rezultatom 98:87.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):


U pobjedničkom sastavu najefikasniji je bio Marko Raičević sa 22 poena, dok je Milan Lužaić dodao 15. Domaći sastav predvodio je Srđan Jovanović sa 18 poena 11 skokova i 10 asistencija dok je Dejan Kokoruš dodao 15 u ovom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi