KK Leotar u odličnoj utakmici slavio u Mostaru protiv Zrinjskog

Domaće pobjede koštala slobodna bacanja

KK Leotar u odličnoj utakmici slavio u Mostaru protiv Zrinjskog

Trebinjski Leotar slavio je danas u Mostaru protiv HKK Zrinjski u utakmici 23. kola košarkaškog prvenstva BiH rezultatom 84:80. 

Lijepa košarkaška predstava viđena je u dvorani na Bijelom Brijegu.

Mostarski Zrinjski dočekao je Trebinjce u važnoj utakmici za oba tima, a na kraju su spretniji ali i sretniji bili trebinjski košarkaši koji se kući vraćaju s pjesmom i bodovima. Mlada postava Zrinjskog odlično je otvorila utakmicu i imala prednost u većem dijelu prvog poluvremena. Iako bez suspendiranog kapetana Vranješa i ozlijeđenog Matea Zovke Plemići su pružili odličnu utakmicu te je malo nedostajalo da se okite pobjedom i ostanu u igri za Ligu 6.

Točnije, Mostarcima je nedostajalo malo više koncentracije na liniji slobodnih bacanja, a u posljednjim minutama susreta iz koša su im izlazile lopte koje su već bile viđene u košu. Iskusni Trebinjci su u neizvjesnoj završnici uzeli sve što su im mladi Plemići ponudili promašajima s penala i s par brzopletih pogrešaka. Ujednačeni napad Zrinjskog u ovom susretu predvodio je mladi Omar Pajić u vjerojatno najboljoj utakmici karijere zabivši 18 poena, te Luka Anđušić koji je postigao poen manje ali s nekoliko trojki u drugom poluvremenu držao Zrinjski u egalu, te povremeno i prednosti. Dobar je opet bio i Mile Čović s 13 poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Goste je do pobjede predvodio kapetan Leotara Đorđije Ninković koji je s 26 poena bio nerješiva enigma za obranu Zrinjskog a Božo Đurasović ubacio je 11. Još tri košarkaša Leotara bili su dvoznamnekasti a Trebinjci su ovim trijumfom skoro osigurali Ligu 6. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi