KK Mornar na pragu još jednog sjajnog pojačanja

Snažni Johnny Hamilton pred potpisom za Barane

KK Mornar na pragu još jednog sjajnog pojačanja

Košarkaši Mornara iz Bara u nastavak sezone mogli bi ući s još jednim velikim pojačanjem.

Nakon niza sjajnih igrača koje je uprava kluba iz Bara dovela uoči ove sezone, izgleda da će u Mornar doći još jedno ogromno pojačanje.

Johnny Hamilton je nakon jako male minutaže u Fenerbahceu na izlaznim vratima turskog velikana a situaciju je čini se najbolje iskoristio Mornar kojeg milimetri dijele od potpisa s ovim odličnim centrom s Trinidada. Nakon što nije draftiran 2018. godine ovaj 213 cm. visoki i snažni centar otišao je u tursku Darussafaku gdje je igrao zaista fantastično a igre u popularnoj Dački donijele su mu transfer u istanbulskog giganta gdje se ove sezone kod Igora Kokoškova nije naigrao te u 11 euroligaških utakmica bilježio samo 1,2 poena i 2,3 skoka po susretu.

Ipak, Hamilton je zasigurno klasa koja će Mornaru kojem ide sjajno u ABA ligi i Eurocupu biti od velike pomoći. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi