Nemanja Gordić potpisao za Mornar

Karijeru nastavlja u Crnoj Gori

Nemanja Gordić potpisao za Mornar

E. Čaušević

Iskusni bh. košarkaš Nemanja Gordić karijeru će nastaviti u dresu crnogorskog Mornara.

Gordić je odlučio napustiti Partizan i vratiti se u Crnu Goru, ali ne u dres Budućnosti već u dres Mornara iz Bara.

Iskusni bh. košarkaš je danas potpisao ugovor s Mornarom, a sve to je potvrdio na Twitteru njegov menadžer Miško Ražnatović.

Popularni Gorda je u ovoj sezoni na prosjecima od 6,7 poena i 2,6 asistencija u Eurocupu dok u ABA ligi postiže 10,1 poen uz 3,5 asistencije po meču.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Sretno NEMANJA od BOSNJAKA MUSLIMANA, hvala za svaku utakmicu za BiH, ipak ti imas bar 5X vise utakmice nego Nurkic..Nemoj da te POGODE komentari DVOZUBIH BOSNJA koji se kunu u ALLAHA i idu na DZUMU, a ostalim danima su u PREMIERU na BINGU, ili u alkoholiziranom stanju..sretno NEMANJA..
4 5
Ga_Zi_JA
Vidi to sa NEMANJOM ili eventualno sa PR-om njegovim..pljuju i po ĐEDOVICU, a momak SVOJIM PARAMA kao i Teletovic finansirao PRIPREME I ODLAZAK NA PRVENSTVA EVROPSKA...ali DVOZUBIM je PRIBLEM sto Đedovic ima njemacko drzavljanstvo(jer je to USLOV da igra u BAYERNU, zbog BROJA STRANACA)..po njihovom Đedovic treba da igra u SPARSIMA ili VOGOSCI, ali neka ima DRZAVLJANSTVO..sta cemo sa ostalih1/2miliona koji su se ODREKLI DRZAVLJANSTVA da ne bi BILI GLADNI..Eee moj PANJU..OTVORI OCI.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi