KK Partizan ostvario pobjedu, ali kladioničari i dalje strepe
Barani su odmah uputili žalbu i očekuju da ona bude usvojena

Mornar najavio žalbu

KK Partizan ostvario pobjedu, ali kladioničari i dalje strepe

E. Škorić

Partizan je večeras u 14. kolu ABA lige slavio protiv Mornara sa 75:73, ali sve bi moglo da se promijeni, pošto su Barani odmah uložili žalbu.

Odmah nakon meča Mornar je uložio žalbu, pošto su predstavnici ovog kluba uvjereni da je poslije njihovog koša isteklo vrijeme napada, tako da Partizan nije imao mogao da ima 1.9 sekundi za napad, već je po njihovom mišljenju ostalo manje od sekunde.

Iz Mornara su poručili da će "dokazati da je to bilo tako i da će žalba biti usvojena".

Mornar je imao loptu na četiri sekunde prije kraja, Waller je pogodio za 73:72, nakon čega je uslijedio time-out za Paritzan.

Nakon llopte sa strane, Alex Renfroe je fauliran nakon navodnog kontakta sa Drenovcem. Bivši bh. reprezentativac je pogodio prvo, drugo je promašio, a onda je Lendale preskočio i pogodio za 75:73.

Zasad je to konačni rezultat meča, ali nije isključeno da se nakon žalbe Mornara stvari promijene na štetu Beograđana.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi