Mladi dvojac iz Sparsa na finalnom turniru Eurolige

Dokaz kvalitetnog rada

Mladi dvojac iz Sparsa na finalnom turniru Eurolige

S. Mlaćo
Dvojac iz KK Spars Filip Jović i Zinedin Mulić učesnici su finalnog turnira juniorske Eurolige koji se održava u Beogradu od 18.05. do 21.05.2022 godine.

Filip i Zinedin predstavnici su Sparsa na završnom turniru Eurolige i Sparso su jedini klub koji ima dva predstavnika u timu U18 Next Generation kojeg vodi bivši igrač Panathinaikos i Olympiakosa i grčki reprezentativac Vassilis Spanoulis.

Na kvalifikacijskom turniru koji se održavao također u Beogradu svojim igrama zadovoljili su trenera Vassilisa Spanoulisa, koji ih je pozvao na finalni turnir.

Veliko je ovo priznanje za bh. košarku, a posebno za KK Spars koji se već dugi niz godina može pohvaliti sjajnim radom u omladinskim selekcijama.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Isti gotovo redovno donosi sjajne rezultate, a sada je stigla i nova potvrda.

https://kkspars.com/web/wp-content/uploads/2022/05/spars-angt.jpg

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije