9

Komentari (9)

LudyFernandez9
Čolane uzmi Bošnjaka pod ruku i lagano napuštajte pozicije
kurjak
Sad bi sebi pucao u glavu.Čuj neki brđani iz Mrkonjić grada bi da kroje politiku.Ako je savez odlučio i pogriješio što bi klub ispaštao.
Brazuka
Slobodu izbaciti iz lige ovo je izmišljanje. Kakva korona znali da gube bez davisa koji nije tu. A potrošili velike pare već.
K79
@Brazuka sto izbacit slobodu ? 20:0 za Mladost i to je to , kad Teletović izbaci Igokeu i Spurse onda nek izbaci i Slobodu slobodno
Ante G.
@K79 Sto izbaciti Slobodu? Pa zamisli da se ovo recimo desi u Engleskoj? Mancester odgodi utakmicu radi korone, sutradan svi igraci igraju neku utakmicu... Pa ovo je vrijedjanje svakog oblika inteligencije, nepostovanje svakog pravila, krsenje svega sto se zove fer plej... Strasno! Kada su srpski klubovi strajkovali, tu se radilo o principu, nekim unutrasnjim previranjima izmedju saveza... To sve desava svugdje. Evo sada Super Liga, Liga Sampiona, sukob Uleb-Fiba, i slicno. Ali ovo je necuveno!
user1603273752
Ma ja a kad je Celik trebao igrat protiv Mladosti dosli ispred dvorane a dvorana zatvorena,poljubili vrata i vratili se kuci,sto se tad nije registrovalo 20:0 za Celik.Ne,nego ste ponovili utakmicu i tu utakmicu ste vrlo rado odigrali,sto tad niste ispali fer i korektno i rekli da ne zelite igrat jer je Celik zasluzio pobjedu...Eee samo kad vama ne pase de onda,kakve ste vi supcine i kukavice
kurjak
@user1603273752 Bravo za komentar.Nema to ni respekta prema ekipama koje igraju košarku dok njihovi klubovi nisu ni postojali.
Haroldinjo
Niko niko samo sloboda cum 20:0 smejali su fudbal košarku nećete s****at mamić i vam genocidnu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.