Tri mlade nade bh. košarke od nove sezone u redovima OKK Spars Ilidža
Sa današnjeg predstavljanja: Edah Drobo je stigao iz KK Iskra Bugojno

Danas i zvanično predstavljeni

Tri mlade nade bh. košarke od nove sezone u redovima OKK Spars Ilidža

S. Mlaćo
U OKK Spars Ilidža nastavljaju sa kvalitetnim radom sa posebnim fokusom na mlade igrače.

Sparsi su odlučili pojačati svoje redove mladim košarkašima od kojih se mnogo očekuje u budućnosti.

Tako su danas predstavljeni Adin Kurić i Teo Kahvedžić koji stižu iz KK Never Stop iz Donjeg Vakufa, te Edah Drobo koji je stigao iz KK Iskra Bugojno. Sva trojica su petnaestogodišnjaci, reprezentativci naše zemlje i u Sparsima vjeruju da će u narednom periodu potvrditi svoje kvalitete te dodatno napredovati.

Navedeni su danas i predstavljeni te su potpisali ugovore u prostorijama kluba.

Oduševljenje nisu krili, te ističu da su sretni što su postali dio kolektiva kao što je OKK Spars Ilidža.

📢SPARS ULAŽE U MLADE NADE📢 🏀Naš klub je danas potpisao višegodišnje ugovore sa tri talentovana igrača. Radi se o Drobo...

Posted by OKK Spars on Sunday, October 9, 2022
Oglasi

Treneri i skauti OKK Spars rade sjajan posao, pa se očekuje dolazak još nekoliko najtalentovanijih dječaka iz naše zemlje i regiona.

Sparsi su u proteklim godinama 'iznjedrili' veliki broj reprezentativaca naše zemlje, trenutno košarkaša sa bogatim karijerama u poznatim evropskim te su svakako 'mamac' za mlade košarkaše.

Svi oni vjeruju da će uz sjajne uslove koje ima klub te kvalitetne treninge i dodatno usavršavanje krenuti istim putem.

📢SPARS ULAŽE U MLADE NADE📢 🏀Naš klub je danas potpisao višegodišnje ugovore sa tri talentovana igrača. Radi se o Drobo...

Posted by OKK Spars on Sunday, October 9, 2022

“Naš klub je danas potpisao višegodišnje ugovore sa tri talentovana igrača. Radi se o Drobo Edah koji dolazi KK Iskra Bugojno, te Kurić Adin i Kahvedžić Teo koji dolaze iz KK Never stop iz Donjeg Vakufa.

Sva trojica su petnaestogodišnjaci, i želimo im mnogo sreće i uspjeha u našem klubu.

Naš klub će i u narednom periodu nastaviti sa dovođenjem najtalentovanijih dječaka iz BiH i regiona“, stoji u objavi OKK Spars Ilidža.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kada su u pitanju seniori KK Spars oni će i ove sezone pored domaćeg prvenstva nastupati u ABA 2 ligi.

Trener prvog tima je ponovo Marko Trbić. Fokus će biti na mladim igračima i svjesni su da neće biti lako na samom startu, ali sigurni su da će plodovi takvog opredjeljenja za klub biti itekako veliki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi