Klay Thompson 'naružio' NBA timove: Morate biti bolji!

Šuter Warriorsa o novom finalu protiv Cavsa

Klay Thompson 'naružio' NBA timove: Morate biti bolji!

Sjajni šuter Golden State Warriorsa Klay Thompson smatra da ostali klubovi u NBA ligi moraju biti bolji kako bi se prekinula dominacija njegovog kluba i Cleveland Cavaliersa. 

Warriorsi i Cavsi će ponovo igrati NBA finale. Bit će to već četvrti put zaredom. Mnogi se pitaju može li iko na Zapadu prekinuti dominaciju Warriorsa i na Istoku Cavaliersa. Thompson smatra da ostali NBA klubovi moraju biti bolji ako žele da prekinu ovu veliku dominaciju.

"Ostali timovi u NBA ligi moraju biti bolji. Ovo nije naša krivica", rekao je kratko sjajni šuter koji važi za jednog od najboljih košarkiaša u ligi na svojoj poziciji.

Podsjetimo, u protekla tri finala Ratnici su dva puta bili bolji od Cavsa, a čini se kako bi se trebalo desiti baš veliko iznaneđnje da i treći put ne osvoje prsten. Prvi susret finalne serije igrat će se u Oaklandu u noći sa četvrtka na petak od 3.00 sati iza ponoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi