Ključno pitanje: Hoće li Curry i Irving biti spremni za play-off?

Zabrinutost u Bostonu i Golden Stateu

Ključno pitanje: Hoće li Curry i Irving biti spremni za play-off?

E. Škorić

Prema pisanju američkog ESPN-a, Stephen Curry bi ipak trebao biti spreman za početak play-offa.

NBA zvijezda i jedan od ključnih igrača Golden Statte Warriorsa navodno je lakše povrijeđen i on će za duele play-offa koji starta 14. aprila biti spreman. Imao je Curry prije toga povredu, vratio se i ponovo stradao.

Curry je napustio teren u meču protiv Atlante Hawksa, a prethodno je imao povredu skočnog zgloba. Dobro upućeni novinar Adrian Wojnarowski saopštio je dobre vijesti za navijače Warriorsa, ohrabrio ih je riječima da će sjajni šuter biti spreman.

Za razliku od Curryja, čini se da Kyrie Irving teže povrijeđen i navodno neće biti spreman za play-off ili barem ne za prvi dio doigravanja.

Playmaker Boston Celticsa nedavno se povrijedio i bez njega ovaj tim imat će velikih problema u doigravanju

Dvadesetšestogodišnji Irving bi mogao zaigrati tek u polufinalu Istočne konferencije, ukoliko Celticsi naravno prođu dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi