Ko to tamo crta? Trener Clevelanda je bitan na time outu kao i navijači

Nevjerovatne scene

Ko to tamo crta? Trener Clevelanda je bitan na time outu kao i navijači

Trener Cleveland Cavaliersa Tyronn Lue očito nema nikakav poseban autoritet kod svojih košarkaša.

Oni više slušaju onoga ko je zapravo sve u Clevelandu - LeBrona Jamesa. Dokaz za to su i posljednje sekunde četvrtog meča 1. kruga play offa u kojem su Cavsi naprosto morali pobijediti Indianu u gostima.

Pri rezultatu 97:92 za goste zatražen je time otu, a glavnu riječ vodio je King James. Šta je James nacrtao svojim saigračima? To se pita i trener Lue. Baš kao ni gledatelji u dvorani i pored malih ekrana i Lue je ostao uskraćen za ono naredno što će uraditi njegovi košarkaši.

Tome svjedoči i priložena fotografija na kojoj se vidi da Lue iz prikrajka pokušava vidjeti šta se dešava tokom time outa.

Na kraju se Cavsima isplatila ovakva taktika jer su slavili pobjedu rezultatom 104:100.

Top Komentari

kiki
sasvim normalna pojava u NBA koju mozete vijeti gotovo na svima utakmicama.Ociglendo A.Lendo ne prati cesto NBA
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi