Koliko novca je Porzingis nudio djevojci da prešuti silovanje?

Imala je dobar plan ili?

Koliko novca je Porzingis nudio djevojci da prešuti silovanje?

Edmir Škorić

Lavijac Kristaps Porzingis optužen je da je silovao djevojku u stanu u New Yorku.

Bivši košarkaš New York Knicksa je navodno odmah nakon teške povrede 7. februara prošle godine u stan pozvao mlađu djevojku koju je silovao u svom stanu. Radi se o njegovoj komšinici, koja je sve prijavila policiji.

Kako prenose američki mediji, djevojka nije htjela ništa da govori godinu dana jer joj je Porzingis obećao 68.000 dolara. Kada nije ispunio što je obećao, odlučila je da sve prizna.

Advokat Kristapsa Porzingisa odbacuje optužbe i kaže da je djevojka odlučna da uzme Porzingisu novac i da je sve izmislila, što naravno nije isključeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti