Porzingis o igranju s Dončićem: Možemo ostvariti posebnu vezu

Latvijac prešao u Dallas

Porzingis o igranju s Dončićem: Možemo ostvariti posebnu vezu

Latvijac Kristaps Porzingis prešao je prošle sedmice u iznenađujućem trejdu iz New York Knicksa u Dallas Maverickse.

Brojne ljubitelje košarke obradovala je činjenica da će uskoro gledati na parketu Porzingisa i Luku Dončića, a latvijski košarkaš je po prvi put progovorio šta misli o tome.

"Uzbuđe sam svaki put kada pomislim na to. Zaista mislim da možemo ostvariti posebnu vezu na parketu. Razmišljam o košarci 24 sata dnevno, sedam dana sedmično. Vidim da možemo da budemo sjajni na terenu, ali i zabavni za gledanje", rekao je Porzingis.

On je također govorio o svojoj povredi koljena.

"Osjećam se dobro, ne žurim nigdje. Strpljiv sam, moram ostati takav, iako je to izuzetno teško nekada. Donijet ću pravu odluku. Za sada je sve dobro, svi su me sjajno prihvatili, učinili su sve da bih mogao da se koncentrišem samo na košarku i oporavak. To je ono što sam želio", rekao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi