Komedija: Whiteside udario samog sebe, pa krenuo u obračun s Embiidom

Sukob dvojice centara

Komedija: Whiteside udario samog sebe, pa krenuo u obračun s Embiidom

M. Šljivak

Komična scena viđena je sinoć u duelu Miami Heata i Philadelphia 76ersa, a u glavnoj ulozi su bili centri Hassan Whiteside (Miami) i Joel Embiid (Phila).

Košarkaš Miamija pokušao je laktom u leđa udariti protivnika. Embiid je malo zastao i nespretni Whiteside je udario samog sebe, ali je pomislio da ga je udario protivnik.

Umalo je nakon svega došlo do fizičkog obračuna. Srećom, saigrači su smirili centra Miamija koji je nakon svega dobio tehničku grešku.

Embiid je nakon svega rekao:

"Nisam ga dotakao, a dosudili su obostranu grešku. Pokušao me je udariti u leđa što je prljav potez jer zna da imam problem sa leđima. Ovo mu neću zaboraviti", rekao je Embiid.

Ovako je to izgledalo:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi