Kontroverzni vlasnik Panate je ovaj put pretjerao?

Napada čelnike Eurolige

Kontroverzni vlasnik Panate je ovaj put pretjerao?

Edmir Škorić

Kontroverzni vlasnik Zelenih iz Atine Dimitris Giannakopoulos proteklih mjeseci je bio u žestokom sukobu sa rukovodstvom Eurolige, te je nekoliko puta bio kažnjavan i suspendovan.

Po svemu sudeći, njegov Panathinaikos neće igrati u Euroligi naredne sezone, a prvi čovjek grčkog giganta ne prestaje da napada vodstvo ovog takmičenja.

"Euroliga mafija. Prestanite da namještate utakmice. Samo oni koji imaju novac mogu da dobiju meč", poručio je Giannakopoulos.

On je spornu poruku ostavio u vidu fotografije na Instagramu, a na njoj su sudija LaMonica i prvi čovjek takmičenja Bartomeu, kao i precrtani logo Eurlige i novčanice na kojima je Bartoumeuov lik.

Navikli smo se na Panatu u Euroligi, ali nakon svega očigledno je da Zeleni iduće sezone neće biti u društvu najboljih evropskih klubova.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

D€VOTION TO 💷💶💴💵

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi