Koronavirus odnosi živote u SAD-u: Umrla majka Karl-Anthony Townsa

Jacqueline Towns izgubila borbu za život

Koronavirus odnosi živote u SAD-u: Umrla majka Karl-Anthony Townsa

Sjedinjene Američke Države trenutno su, prema onome što se može pročitati u medijima, zemlja koja je zbog pandemije novog koronavirusa u najtežnoj situaciji.

Svakodnevno iz SAD-a pristižu izvještaji o smrtnim slučajevima povezanim sa virusom Covid-19. Jedan od njih je i majka zvijezde Minnesota Timberwolvesa, Karl-Anthonyja Townsa.

Towns se i ranije oglašavao i govorio o teškom stanju u kojem se nalazi njegova majka, a sada su Timberwolvesi izdali saopštenje da je Jacqueline Towns preminula usljed komplikacija uzrkovanih virusom Covid-19.

"Jackie, kako su je od milja zvali članovi porodice i prijatelji, se borila sa virusom duže od mjesec dana prije nego što podlegla 13. aprila. Jackie je bila puno toga za veliki broj ljudi - supruga, majka, kćerka, baka, sestra, tetka i prijateljica. Matrijarh porodice Towns, bila je nevjerovatan izvor snage, žustra, a brižna i osoba puno ljubavi koja je dirnula sve one koji su je upoznali", stoji u saopštenju Timberwolvesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi