Zasluženo slavlje: Pogledajte kako su košarkaši i BHFanaticosi proslavili pobjedu

Pogledajte kako je to izgledalo

Zasluženo slavlje: Pogledajte kako su košarkaši i BHFanaticosi proslavili pobjedu

E. Ganibegović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Skenderiji u 1. kolu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo savladala selekciju Češke rezultatom 97:90.

Nije dobro počelo po našu selekciju. Češka se raspucala trojkama i odmah u startu otišla na 0:9. Držali su gosti vodstvo, a na pauzu se odlazi pri vodstvu Češke 44:56.

Treća dionica furiozna - naša reprezentacija je proigrala i napravila fenomenalan preokret i u posljednju dionicu ulazimo s +8, a to vodstvo smo i održali za prvu pobjedu u kvalifikacijama.

Naši košarkaši su znali proslaviti pobjedu i to s našom najvećom navijačkom skupinom, BHFanaticosima. Pogledajte videozapis.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Naredni meč BiH igra u ponedjeljak protiv Bugarske na gostujućem parketu.

Top Komentari

senja
Onome debilu koji je uzurpirao mjesto spikera treba dati dobar degenek, i nikada ga više ne pustiti pred mikrofon. Kakav odron slušati ono za oficijelnog spikera. Pa nije tvoj posao da navijaš preko razglasa, majmune jedan.
1 0
Eminbos
❤???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi